Utbildning

Succé för min utbildning i
tillitsbaserat ledarskap!


I april 2024 testade jag att ge en utbildning i tillitsbaserat ledarskap helt i egen regi och det blev succé! Deltagarna gav den ett betyg på 4,5 och väldigt många fina omdömen. Några av dem ser du nedan. Det har gjort mig övertygad om att jag vill fortsätta att utveckla konceptet och i höst är det därför dags för en ny omgång. Jag väljer att ge ganska få utbildningar och relativt små grupper (<20 pers), men att satsa desto mer på varje tillfälle. Här ska du få lära dig en bred palett av områden - från beteenden i ledarskapet till styrning, uppföljning och organisering. Utgångspunkten är en kombination av forskning och praktiska exempel och stort utrymme för att förstå hur olika situationer kan kräva olika lösningar. Ladda gärna ned kursinformation här.


Utbildningens mål

Utbildningen ger deltagarna förståelse för hur de kan arbeta i sin vardag med ett tillitsbaserat ledarskap och de vetenskapliga grunderna för detta. Fokus sätts på en bred palett av frågor, såsom styrning och uppföljning, psykologisk trygghet och bemötande, processer och belöningssystem. Utbildningen ska resultera i en personlig idé eller plan om vad man vill göra annorlunda framöver på sin arbetsplats.


  Datum för nästa utbildning

  15-16 oktober 2024 kl 9-16

  Hotel Kung Carl, Birger Jarlsgatan 21, Stockholm

  Deltagarnas kommentarer, april 2024:


  "Bra grundläggande kurs med både teori och praktik (samtal) i en god balans. Det viktigaste har varit diskussionerna och alla deltagare som har bidragit till konkreta exempel."


  "Väldigt givande diskussioner utifrån de behov/frågor som uppstod hos oss, samtidigt som du höll dina röda tråd. Bra blandning mellan aktiviteter."


  Bra upplägg med både input samt WS/grupparbete och egna reflektioner. Bra att kunna koppla till egen vardag och verksamhet samt ta del av andras dilemman.


  "Väldigt bra balans mellan forskning och konkreta, situationsbaserade exempel. Louise inbjuder till ett öppet klimat och en trygg miljö att diskutera i. Mycket trevligt utbyte med deltagarna."


  "Uppskattar stor variation, varvat föreläsningar med övningar och diskussioner i grupp. Jag har fått en del att tänka på, funderar på hur jag bäst tar allt det goda med mig. Stort tack!"


  Deltagarnas betyg på kursen: 4,5 av 5


  Intresseanmälan

  En intresseanmälan kan göras på länk här.

  Mer information och anmälan: info@bringselius.se

  Kontakta mig gärna här vid frågor eller för anmälan

   
   
   
   

  Sagt om utbildningen april 2024


  "Inte varje vecka får jag träffa, umgås med och utbildas av en av de främsta inom ledarskap i Sverige: forskaren Louise Bringselius 😁 från Stockholm School of Economics!

  Louise har tagit ledarrollen de senaste åren, både som forskningsledare inom Regeringens Tillitsdelegation och som forskare, författare samt föreläsare/debattör, där hon sätter fingret på hur komplexa fenomen som tillit och ledarskap samspelar inom en organisation.

  Jag rekommenderar starkt hennes forskning, modeller och verktyg/synsätt då de utgör ett starkt komplement till de mer vanligt förekommande psykologiserande individ- och gruppcentrerade synsätt som är normen när konceptet ledarskap diskuteras."


   Carl Starendal

   Ledarskapsexpert

   Sagt om utbildningen april 2024


   Jag kan varmt rekommendera Louise Bringselius utbildning i tillitsbaserat ledarskap!🌟Givande dagar med mycket interaktion i gruppen.

   Karin Roslin

   Head of Organizational Development, Duni AB